Μαθήματα Συζήτησης & Πολιτισμού

Ταχύρρυθμο Τμήμα Κουλτούρας και Πρακτικής Εξάσκησης του προφορικού λόγου σε συνδυασμό με τα μαθήματα γλώσσας (δια ζώσης ή online)

Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι εδώ και αρκετά χρόνια λειτουργεί Ταχύρρυθμο τμήμα Κουλτούρας και Πρακτικής Εξάσκησης του προφορικού λόγου σε συνδυασμό με τα μαθήματα γλώσσας.

Εκμεταλλευτείτε αυτή τη μοναδική ευκαιρία: 

Όσο καλύτερη είναι η προσέγγισή σας στην Ιταλική, Ισπανόφωνη, Πορτογαλόφωνη, Αραβική, Ρωσική και Κινέζικη Κουλτούρα τόσο πιο επιτυχημένη θα είναι η επικοινωνία, δεδομένου του ότι η παγκοσμιοποίηση έχει ανοίξει τις πόρτες της σε καινούργιες εμπορικές και τουριστικές συναλλαγές.

Αυτά τα μαθήματα, απευθύνονται σε όλους τους μαθητές ανεξαρτήτως ηλικίας, ενδιαφερόντων και προγραμμάτων.

Τα μαθήματα εφόσον μας ζητηθεί, μπορούν να περιλαμβάνουν επιπλέον:

  • Μαθήματα μετάφρασης.
  • Μαθήματα επαγγελματικής αλληλογραφίας, κ.α.

Στόχος

Ο στόχος αυτών των μαθημάτων, που δίνεται υπό μορφή Σεμιναρίων, είναι:

  • να διαμορφώσετε μια σωστή και ξεκάθαρη εικόνα όσον αναφορά όχι μόνο στα γραμματικά και συντακτικά φαινόμενα αλλά και στον Πολιτισμό και τις συνήθειες.
  • να αντεπεξέλθετε στις απαιτήσεις του εργασιακού σας χώρου.
  • να αποκτήσετε μεγαλύτερη ευκολία, σιγουριά και άνεση στην επικοινωνία.

Επωφεληθείτε

Συνδυάστε μαθήματα Γλώσσας με μαθήματα Κουλτούρας, για να εδραιώσετε και να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας, με χρήσιμες πολιτισμικές πληροφορίες.

Σε συνεργασία με τον καθηγητή σας μαθαίνετε να αφομοιώνετε το maximum των πληροφοριών που σας παρέχονται και να αποκομίσετε στο έπακρο τα οφέλη αυτών που διδάσκεστε.

Σας δίνουμε τα απαραίτητα εφόδια και κίνητρα για να αντεπεξέλθετε στις απαιτήσεις της γλώσσας που μαθαίνετε, παρέχοντάς σας, ολοένα καλύτερες υπηρεσίες με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, σας χορηγείτε πιστοποιητικό παρακολούθησης.