Μαθήματα online και Συνδυαστικά δια ζώσης και εξ αποστάσεως (Προσέγγιση Μεικτής/Υβριδικής Μάθησης)

Μάθετε Ιταλικά – Πορτογαλικά – Ισπανικά, Κινέζικα – Ρωσικά – Αραβικά στο Εξειδικευμένο Κέντρο Ξένων Γλωσσών BERTAMINI

Ι. Μαθήματα Δια ζώσης, εξ αποστάσεως ή Μεικτής/Υβριδικής Προσέγγισης. Η επιλογή είναι δική σας.

Τα άρτια οργανωμένα μαθήματα μας, μέσω μελετημένου εκπαιδευτικού υλικού και τεστ προσομοίωσης, σας οδηγούν στη ενεργή χρήση της γλώσσας και ως φυσικό επόμενο μιας σωστής προετοιμασίας, στην απόκτηση  Αναγνωρισμένων Πιστοποιητικών Γλωσσομάθειας .

ΙΙ. Προσέγγιση Υβριδικής/Μεικτής Μάθησης – Blended Learning

Επίσης, παραδίδουμε ειδικά μαθήματα γλώσσας που συνδυάζουν την δια ζώσης διδασκαλία με την εξ αποστάσεωςμε τέτοιο τρόπο ώστε η μια μέθοδος να στηρίζει λειτουργικά την άλλη. 

 

Αυτή η μορφή εναλλακτικής διδασκαλίας διεξάγεται με την ίδια αποτελεσματικότητα με την οποία διεκπεραιώνονται τα μαθήματα στο χώρο του σχολείου μας, μιας που το εκπαιδευτικό υλικό και οι multimedia ασκήσεις που παρέχουμε στον online μαθητή μας είναι ακριβώς το ίδιο υλικό με αυτό που παρέχουμε σε όλους τους σπουδαστές του σχολείο μας

Επίσης, οποιαδήποτε στιγμή έχετε την δυνατότητα να επικοινωνείτε με τον καθηγητή σας για τυχόν απορίες μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, whatsup, messenger ή viber.

Από το 1972 έως σήμερα…

Η πολυετής εμπειρία όπως και η εξελικτική μας πορεία στο χώρο της δια ζώσης διδασκαλίας ξένων γλωσσών, μας ώθησαν στο να επεκταθούμε με την ίδια συνέπεια και μεράκι και στον κυβερνοχώρο προσφέροντας τις γνώσεις και online σε 2 ηπείρους και 5 χώρες! 

Για περαιτέρω πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!