Ξεκινήστε εξ’αποστάσεως μαθήματα Ιταλικών, Πορτογαλικών ή δια ζώσης

Μάθετε σωστά ιταλικά ή πορτογαλικά προσαρμόζοντας το πρόγραμμα σας στις ατομικές σας ανάγκες! Είτε σε τάξη, είτε online, είτε με συνδυασμό και των δύο, το εκσυγχρονισμένο μας σύστημα εκπαίδευσης σας δίνει πολυάριθμες δυνατότητες συνδυασμών και επιλογών! Αν οι ανάγκες σας επιβάλλουν ιδιαίτερα μαθήματα ιταλικών ή πορτογαλικών, απευθυνθείτε στα αντίστοιχα εξειδικευμένα Τμήματα Ιταλικής και Πορτογαλικής Γλώσσας του Κέντρου μας. Καταγράφουμε επιτυχίες στην ξενόγλωσση εκπαίδευση από το 1972.

Από το 2006 το Σχολείο έχει επεκταθεί και διαδικτυακά μέσω internet, πρωτοπορεί στην ποιοτική διδασκαλία και εκμάθηση ξένων γλωσσών εξ αποστάσεως μέσω skype και στοχεύει στην διεξαγωγή μαθημάτων που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των σπουδαστών που έχουν ανεπτυγμένο ποιοτικό κριτήριο και απαιτούν ένα κορυφαίο επίπεδο εκπαιδευτικών υπηρεσιών σε λογικό κόστος.
Προκειμένου να επιτευχθούν αυτοί οι στόχοι, πραγματοποιήθηκε μια στοχοθετημένη ανάλυση των εξής:

  • Μελέτη και σχέση ποιότητας υπηρεσιών, ικανοποίησης και εμπιστοσύνης σπουδαστών.
  • Διαφοροποίηση του Σχολείου μας από τον ανταγωνισμό αφουγκράζοντας και υπηρετώντας τις ανάγκες των κάθε έναν εν δυνάμει σπουδαστών ξεχωριστά.
  • Στρατηγική επίτευξης στόχων των σπουδαστών, ενισχυτική διδασκαλία και αναπλήρωση μαθημάτων.

Επιτυχία στις εξετάσεις γλωσσομάθειας

Απόκτηση Αναγνωρισμένων Πτυχίων Ιταλικών (CELI, ΚΠΓ, DIPLOMA), Πορτογαλικών (CAPLE)

Στο Σχολείο μας, η επιτυχία είναι φυσικό επόμενο της σωστής προετοιμασίας, εργατικότητας και αφοσίωσης στο στόχο, σε ένα παραγωγικό μαθησιακό περιβάλλον.

Για ιδιαίτερα ή ομαδικά μαθήματα online ή μεικτής προσέγγισης (συνδυασμός τάξη & online διαδικτυακά μαθήματα) πατήστε εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

Ενημερωτικά βίντεο στην αγγλική γλώσσα. Καλέστε μας για προσφορές για ιδιαίτερα ή ομαδικά μαθήματα.

The benefits of being bilingual (video made by our School Director)