Ιδιαίτερα και Ομαδικά Μαθήματα Ρωσικών – Bertamini

Απευθυνθείτε στο εξειδικευμένο Τμήμα Ρωσικής Γλώσσας του Κέντρου μας για ιδιαίτερα ή ομαδικά μαθήματα ρωσικών.

Μαζί μας τα Ρωσικά είναι τρόπος ζωής και όχι απλή γνώση (μεθοδολογία Η “εμπειρία” BERTAMINI – πατήστε ΕΔΩ).

Διδασκαλία στην Ρωσική γλώσσα: (Γνωρίστε τις μοναδικές διδακτικές πρακτικές μας – πατήστε ΕΔΩ).

Τα Ρωσικά έχουν κάποια προπαρασκευαστικά δια ζώσης ή online τμήματα με στόχο την απόκτηση έγκυρων Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας, επίσημα αναγνωρισμένα από κρατικούς και ιδιωτικούς φορείς.

Έτσι τα Διπλώματα Α1 – Α2 αντιστοιχούν στο στοιχειώδες επίπεδο. Το Β1 αντιστοιχεί στο ενδιάμεσο επίπεδο. Το Β2 στο μεσαίο επίπεδο (lower). Το C1 (Γ1) αντιστοιχεί στο ανώτερο επίπεδο και το C2 (Γ2) αντιστοιχεί στο ανώτατο επίπεδο.

Πρώτος κύκλος σπουδών: ολοκληρώνεται με την προετοιμασία και απόκτηση των Διπλωμάτων Α1 και Α2.

Δεύτερος κύκλος σπουδών: το δεύτερο επίπεδο τελειοποίησης της γλώσσας ολοκληρώνεται με την προετοιμασία και απόκτηση των Βασικών Διπλωμάτων Β1 και Β2.

Τρίτος κύκλος σπουδών: το τελευταίο επίπεδο τελειοποίησης της γλώσσας ολοκληρώνεται με την προετοιμασία και απόκτηση του Ανωτέρου Διπλώματος C1 και Ανώτατου Διπλώματος C2.

Επιπλέον, το Φροντιστήριο Bertamini εκδίδει έγκυρα πιστοποιητικά σπουδών για το κάθε επίπεδο που ολοκληρώνει ο μαθητής (Α1, Α2, Β1, Β2, C1, C2).

Προετοιμασία για Διπλώματα του Παν/μίου Λομονόσοφ της Μόσχας και του Ινστιτούτου Πούσκιν (πατήστε ΕΔΩ)

Επίσης: Business Russian – Ρωσικά για επιχειρήσεις

Ειδικά πακέτα δια ζώσης ή εξ αποστάσεως προγραμμάτων Business Russian προσαρμοσμένα στις ανάγκες ιδιωτικών εταιριών, επιχειρηματιών, τουριστικών πρακτορείων, στελεχών ξενοδοχειακών επιχειρήσεων ή δημοσίων φορέων που επιθυμούν να εκπαιδεύσουν τα στελέχη ή συνεργάτες τους στη Ρωσική γλώσσα.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μαθήματα σχετικά με:

  • Την Εμπορική και επαγγελματική αλληλογραφία και επιχειρηματική ορολογία.
  • Το Τουρισμό.
  • Βασικές τραπεζικές συναλλαγές, κ.α.
  • Μετάφραση.

Το πρόγραμμα βασίζεται στην μέθοδο διδασκαλίας του Κρατικού Πανεπιστημίου της Μόσχας ειδικά μελετημένη για τους σπουδαστές της ρωσικής γλώσσας για επαγγελματικούς σκοπούς και διαρκεί 120-140 διδακτικές ώρες. Το λεξιλόγιο αποτελείται από 1200 λέξεις.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να ενημερωθείτε για τα υπόλοιπα προγράμματα εκμάθησης ρωσικής γλώσσας.

Ποιος είναι ο απαιτούμενος χρόνος για την ολοκλήρωση των τριών κύκλων σπουδών;

Εδώ είναι σημαντικό να διευκρινίσουμε ότι τα προγράμματα είναι ευέλικτα, ανάλογα με το σχεδιάγραμμα σπουδών που ο σπουδαστής θα επιλέξει. Αν π.χ. ο σπουδαστής επιλέξει κυλιόμενο πρόγραμμα, χωρίς να σταματήσει την περίοδο του καλοκαιριού, τότε ο χρόνος περαίωσης του προγράμματός του αλλάζει.

Τμήματα Ενηλίκων

Ο απαιτούμενος χρόνος για την ολοκλήρωση του κύκλου σπουδών αυτής της γλώσσας είναι:

Για Ενήλικους: 4-6 τετράμηνα για την προετοιμασία και απόκτηση του Διπλώματος Β1 και 2 τετράμηνα για την προετοιμασία και απόκτηση του Διπλώματος B2.

Σε περίπτωση που ο σπουδαστής επιλέξει να κάνει καλοκαιρινά ή χειμερινά υπερεντατικά μαθήματα ο χρόνος ολοκλήρωσης σπουδών επιταχύνεται.

Για την προετοιμασία και απόκτηση του Ανώτερου Διπλώματος (Γ1) και του Ανώτατου Διπλώματος (Γ2) η διάρκεια καθορίζεται ανάλογα με το σχεδιάγραμμα σπουδών που ο σπουδαστής έχει επιλέξει (συνήθως 8 μήνες).

Παιδικά και Εφηβικά Τμήματα

Ο απαιτούμενος χρόνος για την ολοκλήρωση του κύκλου σπουδών αυτών της γλώσσας είναι:

Για Εφήβους: 3 σχολικά έτη για την προετοιμασία και απόκτηση του Διπλώματος Β1 και 3 τετράμηνα για την προετοιμασία και απόκτηση του Διπλώματος Β2.

Για Παιδιά: 4 σχολικά έτη για την προετοιμασία και απόκτηση του Διπλώματος Β1 και 3 τετράμηνα για την προετοιμασία και απόκτηση του Διπλώματος Β2.

Σε περίπτωση που ο μαθητής επιλέξει να κάνει καλοκαιρινά ή χειμερινά υπερεντατικά μαθήματα ο χρόνος ολοκλήρωσης σπουδών επιταχύνεται.

Για την προετοιμασία και απόκτηση του Ανώτερου Διπλώματος Γ1 και του Ανώτατου Διπλώματος C2 η διάρκεια καθορίζεται ανάλογα με το σχεδιάγραμμα σπουδών που ο μαθητής έχει επιλέξει (συνήθως 10 μήνες).