Ιδιαίτερα & Ομαδικά Μαθήματα Αραβικών – Bertamini

Για ιδιαίτερα ή ομαδικά μαθήματα αραβικών με σωστό σύστημα και μεθοδολογία απευθυνθείτε στο εξειδικευμένο Τμήμα Αραβικής Γλώσσας του Κέντρου μας.

Μαζί μας τα Αραβικά είναι τρόπος ζωής και όχι απλή γνώση (μεθοδολογία Η “εμπειρία” Bertamini πατήστε ΕΔΩ)

Διδασκαλία στην Αραβική γλώσσα (Γνωρίστε τις μοναδικές διδακτικές πρακτικές μας – πατήστε ΕΔΩ) 

Το Δίπλωμα Α2 αντιστοιχεί στο στοιχειώδες επίπεδο και το Β2 στο μεσαίο επίπεδο (lower).

Πρώτος κύκλος σπουδών: ολοκληρώνεται με την δια ζώσης ή online προετοιμασία και απόκτηση των Διπλώματος Α2.

Δεύτερος κύκλος σπουδών: το δεύτερο επίπεδο τελειοποίησης της γλώσσας ολοκληρώνεται με την προετοιμασία και απόκτηση του Βασικών Διπλώματος Β2.

Επιπλέον, το Φροντιστήριο Bertamini εκδίδει έγκυρα πιστοποιητικά σπουδών για το κάθε επίπεδο που ολοκληρώνει ο μαθητής (Α2 και Β2).

Προετοιμασία για Διπλώματα Πιστοποίησης Αραβικών (πατήστε ΕΔΩ)

Επίσης: Business Arabic – Αραβικά για επιχειρήσεις

Ειδικά πακέτα προγραμμάτων Business Arabic προσαρμοσμένα στις ανάγκες ιδιωτικών εταιριών, επιχειρηματιών, τουριστικών πρακτορείων, στελεχών ξενοδοχειακών επιχειρήσεων ή δημοσίων φορέων που επιθυμούν να εκπαιδεύσουν τα στελέχη ή συνεργάτες τους στη Αραβική γλώσσα.

Το δια ζώσης ή εξ’αποστάσεως πρόγραμμα περιλαμβάνει μαθήματα σχετικά με:

  • Την Εμπορική και επαγγελματική αλληλογραφία και επιχειρηματική ορολογία.
  • Το Τουρισμό.
  • Βασικές τραπεζικές συναλλαγές, κ.α.
  • Μετάφραση.

Το πρόγραμμα βασίζεται σε μέθοδο διδασκαλίας ειδικά μελετημένη για τους σπουδαστές της αραβικής γλώσσας για επαγγελματικούς σκοπούς και διαρκεί 120-140 διδακτικές ώρες. Το λεξιλόγιο αποτελείται από 1200 λέξεις.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να ενημερωθείτε για τα υπόλοιπα προγράμματα εκμάθησης αραβικής γλώσσας.

Ποιος είναι ο απαιτούμενος χρόνος για την ολοκλήρωση των τριών κύκλων σπουδών;

Εδώ είναι σημαντικό να διευκρινίσουμε ότι τα δια ζώσης ή ονλάιν προγράμματα είναι ευέλικτα, ανάλογα με το σχεδιάγραμμα σπουδών που ο σπουδαστής θα επιλέξει. Αν π.χ. ο σπουδαστής επιλέξει κυλιόμενο πρόγραμμα, χωρίς να σταματήσει την περίοδο του καλοκαιριού, τότε ο χρόνος περαίωσης του προγράμματός του αλλάζει.

Τμήματα Ενηλίκων

Ο απαιτούμενος χρόνος για την ολοκλήρωση του κύκλου σπουδών αυτής της γλώσσας είναι:

Για Ενήλικους: 4-5 τετράμηνα για την προετοιμασία και απόκτηση του Διπλώματος Α2 και 2 τετράμηνα για την προετοιμασία και απόκτηση του Διπλώματος B2.

Σε περίπτωση που ο σπουδαστής επιλέξει να κάνει καλοκαιρινά ή χειμερινά υπερεντατικά μαθήματα ο χρόνος ολοκλήρωσης σπουδών επιταχύνεται.

Παιδικά και Εφηβικά Τμήματα

Ο απαιτούμενος χρόνος για την ολοκλήρωση του κύκλου σπουδών αυτών της γλώσσας είναι:

Για Εφήβους: 3 σχολικά έτη για την προετοιμασία και απόκτηση του Διπλώματος Α2 και 3 τετράμηνα για την προετοιμασία και απόκτηση του Διπλώματος Β2.

Για Παιδιά: 4 σχολικά έτη για την προετοιμασία και απόκτηση του Διπλώματος Α2 και 3 τετράμηνα για την προετοιμασία και απόκτηση του Διπλώματος Β2.

Σε περίπτωση που ο μαθητής επιλέξει να κάνει καλοκαιρινά ή χειμερινά υπερεντατικά μαθήματα ο χρόνος ολοκλήρωσης σπουδών επιταχύνεται.