ΜΠΕΡΤΑΜΙΝΙ! - Σχολή Γλωσσών - Mαθε γρήγορα μια γλώσσα!
 

ΜΠΕΡΤΑΜΙΝΙ - Σχολή Γλωσσών

Ατομικά & Ομαδικά μαθήματα Ισπανικών Ιταλικών Πορτογαλικών - Αραβικών Ρωσικών Κινέζικων - Ελληνικών Εξατομικευμένα μαθήματα για ενήλικες, εφήβους, δια ζώσης, εξ αποστάσεως ή & συνδυαστικά (στην τάξη και online) - από το 1972 στην Αθήνα.

Δείτε επίσης! BUSINESS ENGLISH - Νέα Μέθοδος Υβριδική/Μικτή Μάθηση - Ελληνικά ως ξένη γλώσσα




Tο 1998 η Διευθύντρια Σπουδών μας Cristina Bertamini, πτυχιούχους Ιταλικής, Ισπανικής και Αγγλικής Φιλολογίας, με εξειδίκευση στις Λατινογενείς Γλώσσες και στη μελέτη Ανατολικών γλωσσών, στο Ιταλικό Ξενόγλωσσο Πανεπιστήμιο του Lecce, με πολυετή διαμονή και μετεκπαίδευση στο Ισπανικό Πανεπιστήμιο της Granada και του Santander, αναλαμβάνει τη Διεύθυνση και επεκτείνει τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες του Σχολείου μας. Πρωτεργάτρια του φροντιστηρίου μας στην Αγία Παρασκευή, συγγραφέας διδακτικών βιβλίων στην Ιταλική και Ισπανική γλώσσα καθώς και συντάκτρια λύσεων των θεμάτων στο ειδικό μάθημα των Ισπανικών των Πανελληνίων Εξετάσεων για την εισαγωγή στην Ισπανική φιλολογία, καθημερινά φροντίζει και εξασφαλίζει κατάρτιση ενηλίκων σπουδαστών, επαγγελματιών και μαθητών, την επιτυχία τους στις εξετάσεις, καθώς και τη σωστή καθοδήγηση και προετοιμασία των υποψηφίων φοιτητών ΑΕΙ. Από το 2004 άρχισε μεθοδικά να οργανώνει και να στελεχώνει το Νέο Τμήμα Ανατολικών Γλωσσών ενώ παράλληλα οργάνωνε το Τμήμα Πορτογαλικών και το διαδικτυακό φροντιστήριο Bertamini. Ως πτυχιούχος Ξένων Γλωσσών , με εξειδίκευση στην Γλωσσολογία και Διδακτική Ξένων Γλωσσών, αφιέρωσε τον απαιτούμενο χρόνο τόσο για την σωστή οργάνωση του Τμήματος Ισπανικών, Ιταλικών και Πορτογαλικών όσο και του Τμήματος Αραβικών, Κινεζικών και Ρωσικών και Ελληνικών ως ξένη γλώσσα. Επιπλέον, το 2006 οργανώσαμε ένα άρτια καταρτισμένο Τμήμα Business English και επεκτείναμε την online δραστηριότητα μας προσφέροντας και διαδικτυακά μαθήματα ξένων γλωσσών. Ήδη προσφέρουμε μαθήματα online σε 2 ηπείρους και 5 χώρες. Οι πρωτοποριακές μέθοδοι διδασκαλίας και η μελετημένη διδακτική μας εξασφαλίζουν την επιτυχία των σπουδαστών μας!


Από το 1972…
O ιδρυτής μας
Pol Bertamini. Το 1972, ιδρύθηκε το πρώτο Ινστιτούτο Ιταλικής Γλώσσας στην Αθήνα από τον ιταλικής καταγωγής Pol. Bertamini, πτυχιούχο Πανεπιστημίου Αθηνών και διπλωματούχο του Πανεπιστημίου της Perugia. Για πολλά χρόνια, επίσημος εξεταστής Κρατικού Διπλώματος για τα ιταλικά. Από το 1972, πάντα στο πλευρό των Ελλήνων υποψηφίων ιταλικών παν/μίων, μεσολαβεί με πολλαπλούς τρόπους στην επίλυση θεμάτων που προκύπτουν είτε από το Υπουργείο Παιδείας είτε από Υπουργείο Εσωτερικών της Ιταλίας.

Γιατί Εμάς;

Γιατί να επιλέξω το Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών Bertamini

Ισχυρό Ανθρώπινο Δυναμικό & Τεχνολογία

Με συνεχή ταξίδια και επιμορφωτικά σεμινάρια πέρα των συνόρων μας, ανανεώνουμε και εκσυγχρονίζουμε συνεχώς το εκπαιδευτικό σύστημα του φροντιστηρίου μας.

Υποστήριξη & τεχνικές μελέτης

Οι πιστοποιημένοι εκπαιδευτές μας, παρέχουν συνεχή υποστήριξη, καθοδηγούν και ενημερώνουν όλους τους σπουδαστές σχετικά με το περιεχόμενο του προγράμματος τους.

Έμπειροι Καθηγητές καθοδήγηση

Οι έμπειροι καθηγητές μας, ενεργούν ως μέντορες και συντονιστές του προγράμματος σας και σας εξασφαλίζουν την ανάπτυξη των δυνατοτήτων σας στο μέγιστο.

Αξιολόγηση και πιστοποίηση

Η σωστή αξιολόγηση των μέχρι τώρα γλωσσικών ικανοτήτων και η περαιτέρω ανάπτυξη τους αποτελεί κλειδί για μια πετυχημένη διαδικασία εκμάθησης και εγγύηση για την απόκτηση Πτυχίου Γλωσσομάθειας.

Τα νέα μας