Ξεκινήστε τώρα εξ’αποστάσεως ή δια ζώσης μαθήματα Ισπανικών

Μάθετε σωστά την ξένη γλώσσα της αρεσκείας σας προσαρμόζοντας το πρόγραμμα σας στις ατομικές σας ανάγκες! Είτε σε τάξη, είτε εξ’αποστάσεως, είτε με συνδυασμό και των δύο, το εκσυγχρονισμένο μας σύστημα εκπαίδευσης σας δίνει πολυάριθμες δυνατότητες συνδυασμών και επιλογών! Αν οι ανάγκες σας επιβάλλουν ιδιαίτερα μαθήματα ισπανικών, απευθυνθείτε στο αντίστοιχο εξειδικευμένο Τμήμα του Κέντρου μας. Καταγράφουμε επιτυχίες στην ξενόγλωσση εκπαίδευση από το 1972.

Από το 2005 το Σχολείο έχει επεκταθεί και διαδικτυακά μέσω internet, πρωτοπορεί στην ποιοτική διδασκαλία και εκμάθηση ξένων γλωσσών εξ’ αποστάσεως μέσω skype και στοχεύει στην διεξαγωγή μαθημάτων που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των σπουδαστών που έχουν ανεπτυγμένο ποιοτικό κριτήριο και απαιτούν ένα κορυφαίο επίπεδο εκπαιδευτικών υπηρεσιών σε λογικό κόστος.
Προκειμένου να επιτευχθούν αυτοί οι στόχοι, πραγματοποιήθηκε μια στοχοθετημένη ανάλυση των εξής:

  • Μελέτη και σχέση ποιότητας υπηρεσιών, ικανοποίησης και εμπιστοσύνης σπουδαστών.
  • Διαφοροποίηση του Σχολείου μας  αφουγκράζοντας και υπηρετώντας τις ανάγκες των κάθε έναν εν δυνάμει σπουδαστών ξεχωριστά.
  • Στρατηγική επίτευξης στόχων των σπουδαστών, ενισχυτική διδασκαλία και αναπλήρωση μαθημάτων.

Αναπτύσσουμε προσεκτικά τις γνωστικές σας δεξιότητες και εξασφαλίζουμε την επιτυχία στις εξετάσεις γλωσσομάθειας

Απόκτηση Αναγνωρισμένων Πτυχίων

Στο Σχολείο μας, η επιτυχία είναι φυσικό επόμενο της σωστής προετοιμασίας, εργατικότητας και αφοσίωσης στο στόχο, σε ένα παραγωγικό μαθησιακό περιβάλλον.

Για ιδιαίτερα ή ομαδικά μαθήματα online ή μεικτής προσέγγισης (συνδυασμός τάξη & online διαδικτυακά μαθήματα) πατήστε εδώΚαλέστε μας για προσφορές για Ιδιαίτερα ή Ομαδικά μαθήματα.

Ενημερωτικά βίντεο στην αγγλική γλώσσα.

The benefits of being bilingual (video made by our School Director)

Our Spanish Courses (video made by our School Director)