Σχετικά με εμάς – ΜΠΕΡΤΑΜΙΝΙ

 

 

Σχετικά με το Σχολείο μας

Από το 1972 μαθήματα δια ζώσης & από το 2006 και μαθήματα online . Ανέκαθεν χειριζόμασταν την τεχνολογία, χωρίς να την αφήνουμε να μας χειριστεί, κάτι που μας βρήκε απόλυτα προετοιμασμένους τον Μάρτιο του 2020. Το Bertamini Team τηρεί, κατά την διάρκεια των δια ζώσης μαθημάτων, όλα τα μέτρα ασφαλείας και υγιεινής για το Sars-Cov-2 σύμφωνα με τις διατάξεις του ΕΟΔΥ.

Ένα από τα πλέον Εξειδικευμένα Φροντιστήρια Λατινογενών & Ανατολικών γλωσσών Bertamini στην Αθήνα

Γνωρίστε τα βασικά σημεία υπεροχής μας: 

 1. Ευέλικτα Ταχύρρυθμα Προγράμματα και Δυνατότητα Αλλαγής Ωραρίου και Προγράμματος.
 2. Εξατομικευμένη Βιωματική Διδασκαλία με έμφαση στην επικοινωνία.
 3. Ενισχυτική Διδασκαλία και Μαθήματα Αναπλήρωσης.
 4. Οι πρωτοποριακοί μέθοδοι διδασκαλίας και τα διδακτικά μας μέσα.
 5. Η συνεχής χρήση της ξένης γλώσσας κατά την διάρκεια του μαθήματος.
 6. Η στενή συνεργασία μεταξύ Σχολείου, μαθητή και γονέα.
 7. Εξασφαλίζουμε για το σπουδαστή μας τη βέλτιστη σχέση ποιότητας/τιμής.

Τα τελευταία 16 χρόνια επεκτείναμε το Σχολείο μας και ήδη προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας και online σε 2 ηπείρους και 5 χώρες! 

Επιπλέον, με συνεχή ταξίδια και επιμορφωτικά σεμινάρια, ανανεώνουμε και εκσυγχρονίζουμε συνεχώς το εκπαιδευτικό μας σύστημα.

Λίγα λόγια από την Διευθύντριά μας …. 

Στο Σχολείο μας, η επιτυχία είναι φυσικό επόμενο της σωστής προετοιμασίας, εργατικότητας και αφοσίωσης στο στόχο, σε ένα παραγωγικό μαθησιακό περιβάλλον.

“Συνεπώς, ως διευθύντρια φροντίζω να δίνω πάντα το παράδειγμα παρέχοντας εκπαιδευτική υποστήριξη, ενθαρρύνοντας την καινοτομία, τον σεβασμό και την ανάδειξη των δυνατοτήτων εκπαιδευτών και σπουδαστών.”

Οι καθηγητές μας

Είναι πτυχιούχοι εκπαιδευτές εξειδικευμένοι στη διδασκαλία σε ξένους. Σχεδιάζουμε ενδιαφέροντα και σωστά δομημένα μαθήματα που καλλιεργούν τις γνωστικές σας δεξιότητες και την δημιουργική σκέψη σε ένα άνετο και φιλικό περιβάλλον τάξης.

Εφαρμόζουμε την μαθητο-κεντρική και βιωματική προσέγγιση μάθησης, διαμέσου της οποίας ο παθητικός μαθητής μετατρέπεται σε ενεργητικό συν-δημιουργό και συν-υπεύθυνο της δικής του γνώσης.

Η Διεύθυντριά μας.

Γεννήθηκε σε ένα πολυπολιτισμικό ακαδημαϊκό οικογενειακό περιβάλλον. Η χρήση της αγγλικής, ισπανικής, ιταλικής και ελληνικής γλώσσας αποτελούσε, από μικρή ηλικία, μέρος της καθημερινότητας της. Η έμφυτη επιθυμία της να συζητεί και να περνάει από τη μια γλώσσα στην άλλη, αποτέλεσε το θεμέλιο πάνω στο οποίο αναπτύχθηκε η καριέρα της.

Οι γνώσεις που αποκόμισε από τον έμπειρο πατέρα της όντας ο ίδιος ιδιοκτήτης Κέντρου Ξένων Γλωσσών την οδήγησαν στο να ταξιδέψει στο εξωτερικό για να αποκτήσει τις επιπλέον απαραίτητες γλωσσικές δεξιότητες.

Η γνώση της αρχαίας ελληνικής και λατινικής γλώσσας, την έκαναν να ξεχωρίσει στις σπουδές της στο Ξενόγλωσσο Πανεπιστήμιο του Lecce στην Ιταλία και την οδήγησαν στην απόκτηση 3 Πανεπιστημιακών Πτυχίων στην Ισπανική, Ιταλική και Αγγλική Γλώσσα και Λογοτεχνία (Γλωσσολογική Κατεύθυνση και Εξειδίκευση). Αποφοίτησε με τελική βαθμολογία 109/110 Summa Cum Laude.

Μετά την αποφοίτησή της παρέμεινε ένα χρόνο στο Πανεπιστήμιο της Γρανάδας στην Ισπανία, όπου της δόθηκε μια ακόμη ευκαιρία να μελετήσει Λατινοαμερικάνικη Ιστορία και Λογοτεχνία, Μετάφραση και Διερμηνεία από τα αγγλικά στα ισπανικά όπως επίσης και να ανακαλύψει τα κοινά στοιχεία μεταξύ ισπανικού και αραβικού πολιτισμού και ιστορίας. (Πολιτιστική Κληρονομιά της Αλ-Άνταλους). Παράλληλα, ολοένα και μεγάλωνε το ενδιαφέρον της για την αραβική, ρώσικη, και κινέζικη γλώσσα.

Η εξειδίκευση της σε 3 Λατινογενείς Γλώσσες (ισπανικά, ιταλικά, πορτογαλικά) οδήγησε στη δημιουργία του δικού της Κέντρου Λατινογενών Γλωσσών μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα.

Το 2011 αποτέλεσε «έτος-κλειδί» για την επέκταση της δραστηριότητας του Σχολείου στην διδασκαλία Ανατολικών Γλωσσών από εξειδικευμένους πιστοποιημένους native speakers καθηγητές (αραβικών, κινέζικων, ρώσικων) καθώς και Ελληνικών ως ξένη γλώσσα.

Η δια-πολιτιστική επικοινωνία και η διδασκαλία σε ένα πολυπολιτισμικό ακαδημαϊκό και κοινωνικό περιβάλλον αποτέλεσε και συνεχίζει να αποτελεί την κινητήρια δύναμη που ωθεί τις επαγγελματικές της επιλογές. Από το 2006 το Σχολείο μας έχει επεκταθεί και διαδικτυακά μέσω internet, πρωτοπορεί στην ποιοτική διδασκαλία και εκμάθηση ξένων γλωσσών εξ αποστάσεως μέσω skype όπως και συνδυαστικά (στην τάξη και online).

Η διεξαγωγή μαθημάτων ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των σπουδαστών που έχουν ανεπτυγμένο ποιοτικό κριτήριο. Η πολυετή εμπειρία μας στα μαθήματα ονλαιν σας δίνει ένα κορυφαίο επίπεδο εκπαιδευτικών υπηρεσιών σε λογικό κόστος.

Τα δια ζώσης και ονλαιν προγράμματά μας (εξατομικευμένα ιδιαίτερα, ομαδικά ή και συνδυαστικά) για ενήλικες, νέους, παιδιά και εφήβους. Για περαιτέρω πληροφορίες πατήστε στα ακόλουθα link:

Οι μαθητές μας

 • Εταιρίες και Επαγγελματίες. (Μαθήματα Business)
 • Ενήλικες σπουδαστές και Επαγγελματίες που θέλουν να εργαστούν στο Εξωτερικό.
 • Φοιτητές, έφηβοι και παιδιά.
 • Σπουδαστές που θέλουν να ολοκληρώσουν την επαγγελματική και μαθησιακή τους κατάρτιση με μια αδιαμφισβήτητα καθιερωμένη γλώσσα:1) στην Ελλάδα (Ιταλικά). 2) με 3 από τις πλέον διαδεδομένες γλώσσες στον κόσμο και συνεχώς ανερχόμενες σε ζήτηση (Ισπανικά, Κινέζικα, Ρώσικα, Αραβικά). 3) Με την γλώσσα των τεσσάρων ηπείρων (Πορτογαλικά).
 • Σπουδαστές που επιθυμούν: 1) να συμμετάσχουν στα Προγράμματα Erasmus ή Erasmus Mundus στο εξωτερικό. 2) Να κάνουν βασικές ή μεταπτυχιακές σπουδές στην Ιταλία, στην Ισπανία, Ελλάδα, Πορτογαλία, Αίγυπτο (Κάιρο), Ρωσία (Lomonosov, Dubna, Αγίας Πετρούπολης, ή μεταπτυχιακές σπουδές στη Ρωσία) και Κίνα (Παν/μιο Νομική Κίνας, Παν/μια Πεκίνου).

Εδώ και 49 χρόνια εμπιστεύονται το Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών – “Μπερταμίνι”- μαθητές και επιχειρήσεις: στην Αγία Παρασκευή, Κοντόπευκο, Χαλάνδρι, Βριλήσσια. Χολαργό, Μελίσσια, Γέρακα, Κορωπί, Γλυκά Νερά. Παλλήνη, Κάντζα, Σπάτα, Ανθούσα, Ραφήνα, Νέα Μάκρη. Πικέρμι, Μαραθώνα, Αρτέμιδα, Πόρτο Ράφτη. Αλσούπολη, Κηφισιά, Μαρούσι, Πεντέλη, Ψυχικό, Παπάγου, Πεύκη, Φιλοθέη, Αμπελόκηποι. Ηράκλειο, Νέα Ιωνία, Ζωγράφου, Κρυονέρι. ‘Οπως και από άλλες περιοχές τις Αθήνας : Γλυφάδα, Αργυρούπολη, Κυψέλη, Καλογρέζα, Καισαριανή, Πατήσια, Αθήνα Κέντρο, κ.α.