Εξατομικευμένα μαθήματα Ιταλικών/Πορτογαλικών. Εκσυγχρονισμένη Εκπαίδευση. Ξεκινήστε σήμερα!

Μάθετε ιταλικά ή πορτογαλικά προσαρμόζοντας το πρόγραμμα σας στις ατομικές σας ανάγκες! Είτε σε τάξη, είτε εξ’αποστάσεως, είτε με συνδυασμό και των δύο, το εκσυγχρονισμένο μας σύστημα εκπαίδευσης σας δίνει πολυάριθμες δυνατότητες συνδυασμών και επιλογών! Αν οι ανάγκες σας επιβάλλουν ιδιαίτερα μαθήματα ιταλικών ή πορτογαλικών, απευθυνθείτε στα αντίστοιχα εξειδικευμένα Τμήματα Ιταλικής και Πορτογαλικής Γλώσσας του Κέντρου μας. Καταγράφουμε επιτυχίες στην ξενόγλωσση εκπαίδευση από το 1972.

Από το 2005 το Σχολείο έχει επεκταθεί και διαδικτυακά μέσω internet, πρωτοπορεί στην ποιοτική διδασκαλία και εκμάθηση ξένων γλωσσών εξ αποστάσεως μέσω skype και στοχεύει στην διεξαγωγή μαθημάτων που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των σπουδαστών που έχουν ανεπτυγμένο ποιοτικό κριτήριο και απαιτούν ένα κορυφαίο επίπεδο εκπαιδευτικών υπηρεσιών σε λογικό κόστος.
Προκειμένου να επιτευχθούν αυτοί οι στόχοι, πραγματοποιήθηκε μια στοχοθετημένη ανάλυση των εξής:

  • Μελέτη και σχέση ποιότητας υπηρεσιών, ικανοποίησης και εμπιστοσύνης πελατών.
  • Διαφοροποίηση του Σχολείου μας από τον ανταγωνισμό αφουγκράζοντας και υπηρετώντας τις ανάγκες των κάθε έναν εν δυνάμει σπουδαστών ξεχωριστά.
  • Διακριτική επικοινωνία και ανάλυση της συμπεριφοράς των μαθητών και κατά τη διάρκεια του διαλείμματος ή στο τέλος του μαθήματος προκειμένου να επιλυθούν πιθανά προκύπτοντα ζητήματα και να διευκρινιστούν τυχόν απορίες.
  • Βελτίωση των υπηρεσιών βάσει ερωτηματολογίων ανατροφοδότησης και ικανοποίησης πελατών.
  • Στρατηγική επίτευξης στόχων των σπουδαστών.
  • Προσεκτική ακρόαση της γνώμης των σπουδαστών για το Σχολείο και στο τέλος του ακαδημαϊκού έτους.

Επιτυχία στις εξετάσεις γλωσσομάθειας

Απόκτηση Αναγνωρισμένων Πτυχίων Ιταλικών (CELI, ΚΠΓ, DIPLOMA), Πορτογαλικών (CAPLE)

Στο Σχολείο μας, η επιτυχία είναι φυσικό επόμενο της σωστής προετοιμασίας, εργατικότητας και αφοσίωσης στο στόχο, σε ένα παραγωγικό μαθησιακό περιβάλλον.

Για ιδιαίτερα ή ομαδικά μαθήματα online ή μεικτής προσέγγισης (συνδυασμός τάξη & online διαδικτυακά μαθήματα) πατήστε εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

Ενημερωτικά βίντεο στην αγγλική γλώσσα. Καλέστε μας για προσφορές για ιδιαίτερα ή ομαδικά μαθήματα.

The benefits of being bilingual (video made by our School Director)