Εξατομικευμένα μαθήματα Ισπανικών. Εκσυγχρονισμένη Εκπαίδευση. Ξεκινήστε σήμερα!

Μάθετε ισπανικά προσαρμόζοντας το πρόγραμμα σας στις ατομικές σας ανάγκες! Είτε σε τάξη, είτε από το χώρο σας μέσω Η/Υ, είτε με συνδυασμό των δύο, το εκσυγχρονισμένο μας σύστημα εκπαίδευσης σας δίνει πολυάριθμες δυνατότητες συνδυασμών και επιλογών!

Σήμερα το Σχολείο έχει επεκταθεί και διαδικτυακά μέσω internet, πρωτοπορεί στην ποιοτική διδασκαλία και εκμάθηση ξένων γλωσσών εξ αποστάσεως μέσω skype και στοχεύει στην διεξαγωγή μαθημάτων που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των σπουδαστών που έχουν ανεπτυγμένο ποιοτικό κριτήριο και απαιτούν ένα κορυφαίο επίπεδο εκπαιδευτικών υπηρεσιών σε λογικό κόστος.
Προκειμένου να επιτευχθούν αυτοί οι στόχοι, πραγματοποιήθηκε μια στοχοθετημένη ανάλυση των εξής:

  • Μελέτη και σχέση ποιότητας υπηρεσιών, ικανοποίησης και εμπιστοσύνης πελατών.
  • Διαφοροποίηση του Σχολείου μας από τον ανταγωνισμό αφουγκράζοντας και υπηρετώντας τις ανάγκες των κάθε έναν εν δυνάμει σπουδαστών ξεχωριστά.
  • Διακριτική επικοινωνία και ανάλυση της συμπεριφοράς των μαθητών και κατά τη διάρκεια του διαλείμματος ή στο τέλος του μαθήματος προκειμένου να επιλυθούν πιθανά προκύπτοντα ζητήματα και να διευκρινιστούν τυχόν απορίες.
  • Βελτίωση των υπηρεσιών βάσει ερωτηματολογίων ανατροφοδότησης και ικανοποίησης πελατών.
  • Στρατηγική επίτευξης στόχων των σπουδαστών.
  • Προσεκτική ακρόαση της γνώμης των σπουδαστών για το Σχολείο και στο τέλος του ακαδημαϊκού έτους.

Αναπτύσσουμε προσεκτικά τις γνωστικές σας δεξιότητες με σκοπό να εξασφαλίσουμε την επιτυχία στις εξετάσεις γλωσσομάθειας

Απόκτηση Αναγνωρισμένων Πτυχίων DELE, ΚΠΓ

Στο Σχολείο μας, η επιτυχία είναι φυσικό επόμενο της σωστής προετοιμασίας, εργατικότητας και αφοσίωσης στο στόχο, σε ένα παραγωγικό μαθησιακό περιβάλλον.

Για μαθήματα online ή μεικτής προσέγγισης (συνδυασμός τάξη & online διαδικτυακά μαθήματα) πατήστε εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

Ενημερωτικά βίντεο στην αγγλική γλώσσα.

The benefits of being bilingual (video made by our School Director)

Our Spanish Courses (video made by our School Director)