Μαθήματα online & Blended Learning (Προσέγγιση Μεικτής Μάθησης)

Ιταλικά – Πορτογαλικά – Ισπανικά Μαθήματα Online – (από απόσταση) τώρα & Κινέζικα – Ρώσικα – Αραβικά online

Ι. Μαθήματα Online διαμέσου skype – Τηλε-εκπαίδευση (εκπαίδευση εξ’ αποστάσεως).

 Για πολλούς συμβολίζει τις πραγματικές δυνατότητες του Internet και τον δρόμο προς τον οποίο κατευθύνεται η εκπαιδευτική διαδικασία, κυρίως σε περίπτωση αδυναμίας μετακίνησης, έλλειψης χρόνου και όχι μόνο.

Στα τμήματα αυτά, εξ’ ολοκλήρου εξ αποστάσεως, προετοιμάζεστε, εφόσον και εσείς το επιθυμείτε,για Αναγνωρισμένα Πιστοποιητικά Γλωσσομάθειας και εξοικειώνεστε με τη διαδικασία της εξέτασης μέσω κατάλληλου εκπαιδευτικού υλικού και τεστ προσομοίωσης.

Παραδίδουμε ιδιαίτερα ή ομαδικά μαθήματα online μέσω Internet κατά τη διάρκεια των οποίων είσαστε σε συνεχή οπτική και ηχητική επαφή με τον καθηγητή μέσω skype. Η οθόνη του υπολογιστή σας μετατρέπεται σε πίνακα και το μάθημα αρχίζει!

Στο σχολείο μας, αυτή η μορφή εναλλακτικής διδασκαλίας διεξάγεται με την ίδια αποτελεσματικότητα με την οποία διεκπεραιώνονται τα μαθήματα στο χώρο του σχολείου μας, από την στιγμή που το εκπαιδευτικό υλικό και οι multimedia ασκήσεις που παρέχουμε στον online μαθητή μας είναι ακριβώς το ίδιο υλικό με αυτό που παρέχουμε σε όλους τους σπουδαστές του σχολείο μας. Στόχος μας η σωστή και ταχύρυθμη εκμάθηση της ξένης γλώσσας της αρεσκείας μας σε ένα φιλικό, άνετο και δημιουργικό περιβάλλον online τάξης όπου εφαρμόζεται η ίδια μεθοδολογία και δεν έχει να ζηλέψει τίποτε από το συμβατικό μάθημα. Όλα περνάνε από τα έμπειρα χέρια των συντονιστών καθηγητών μας και το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα τετράδιο, ένα στυλό και την προσοχή σας.

Μετά το μάθημα έχετε την δυνατότητα να επικοινωνείτε με τον καθηγητή σας για τυχόν απορίες μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, whatsup, messenger ή viber.

Από το 1972 έως σήμερα…

Η πολυετής εμπειρία όπως και η εξελικτική μας πορεία στο χώρο της διδασκαλίας ξένων γλωσσών, μας ώθησαν στο να επεκταθούμε με την ίδια συνέπεια και μεράκι και στον κυβερνοχώρο προσφέροντας τις γνώσεις μας όχι μόνο στους σπουδαστές της Αθήνας, αλλά και στους σπουδαστές όλης της Ελλάδας και Εξωτερικού.

Μετά από πολυετή μελέτη και οργάνωση, επεκτείναμε τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες και στο διαδίκτυο και ήδη προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας και online σε 2 ηπείρους και 5 χώρες! 

ΙΙ. Προσέγγιση Μεικτής Μάθησης – Blended Learning

Επίσης, παραδίδουμε ειδικά μαθήματα γλώσσας που συνδυάζουν την πρόσωπο με πρόσωπο διδασκαλία με τη μάθηση μέσω διαδικτύουμε τέτοιο τρόπο ώστε η μια μέθοδος να στηρίζει λειτουργικά την άλλη. 

Related Video (recommended): click HERE

Blended_learning

Απευθυνόμαστε:

  • Σε εταιρίες και επαγγελματίες
  • Σε ενηλίκους και ανηλίκους
  • Σε όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν στα Προγράμματα Erasmus ή Erasmus Mundus.
  • Σε υποψήφιους φοιτητές ΑΕΙ Ελλάδας και Εξωτερικού.
  • Σε όσους θέλουν να ολοκληρώσουν την επαγγελματική και μαθησιακή τους κατάρτιση με μια αδιαμφισβήτητα καθιερωμένη γλώσσα στην Ελλάδα (Ιταλικά) , με 3 από τις πλέον διαδεδομένες γλώσσες στον κόσμο και συνεχώς ανερχόμενες σε ζήτηση (Κινέζικα, Ρώσικα, Αραβικά, Ισπανικά) ή με την γλώσσα των τεσσάρων ηπείρων (Πορτογαλικά).

Για περαιτέρω πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!