Μαθήματα Αραβικών – Bertamini

Προετοιμασία για Διπλώματα Πιστοποίησης Αραβικών (πατήστε ΕΔΩ)

Μαζί μας τα Αραβικά είναι τρόπος ζωής και όχι απλή γνώση (μεθοδολογία πατήστε ΕΔΩ)

Διδασκαλία στην Αραβική γλώσσα (διδακτική πατήστε ΕΔΩ)

Το Δίπλωμα Α2 αντιστοιχεί στο στοιχειώδες επίπεδο και το Β2 στο μεσαίο επίπεδο (lower).

Πρώτος κύκλος σπουδών: ολοκληρώνεται με την δια ζώσης ή online προετοιμασία και απόκτηση των Διπλώματος Α2.

Δεύτερος κύκλος σπουδών: το δεύτερο επίπεδο τελειοποίησης της γλώσσας ολοκληρώνεται με την προετοιμασία και απόκτηση του Βασικών Διπλώματος Β2.

Επιπλέον, το Φροντιστήριο Bertamini εκδίδει έγκυρα πιστοποιητικά σπουδών για το κάθε επίπεδο που ολοκληρώνει ο μαθητής (Α2 και Β2).

Επίσης: Business Arabic – Αραβικά για επιχειρήσεις

Ειδικά πακέτα προγραμμάτων Business Arabic προσαρμοσμένα στις ανάγκες ιδιωτικών εταιριών, επιχειρηματιών, τουριστικών πρακτορείων, στελεχών ξενοδοχειακών επιχειρήσεων ή δημοσίων φορέων που επιθυμούν να εκπαιδεύσουν τα στελέχη ή συνεργάτες τους στη Αραβική γλώσσα.

Το δια ζώσης ή εξ’αποστάσεως πρόγραμμα περιλαμβάνει μαθήματα σχετικά με:

  • Την Εμπορική και επαγγελματική αλληλογραφία και επιχειρηματική ορολογία.
  • Το Τουρισμό.
  • Βασικές τραπεζικές συναλλαγές, κ.α.
  • Μετάφραση.

Το πρόγραμμα βασίζεται σε μέθοδο διδασκαλίας ειδικά μελετημένη για τους σπουδαστές της αραβικής γλώσσας για επαγγελματικούς σκοπούς και διαρκεί 120-140 διδακτικές ώρες. Το λεξιλόγιο αποτελείται από 1200 λέξεις.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να ενημερωθείτε για τα υπόλοιπα προγράμματα εκμάθησης αραβικής γλώσσας.

Ποιος είναι ο απαιτούμενος χρόνος για την ολοκλήρωση των τριών κύκλων σπουδών;

Εδώ είναι σημαντικό να διευκρινίσουμε ότι τα δια ζώσης ή ονλάιν προγράμματα είναι ευέλικτα, ανάλογα με το σχεδιάγραμμα σπουδών που ο σπουδαστής θα επιλέξει. Αν π.χ. ο σπουδαστής επιλέξει κυλιόμενο πρόγραμμα, χωρίς να σταματήσει την περίοδο του καλοκαιριού, τότε ο χρόνος περαίωσης του προγράμματός του αλλάζει.

Τμήματα Ενηλίκων

Ο απαιτούμενος χρόνος για την ολοκλήρωση του κύκλου σπουδών αυτής της γλώσσας είναι:

Για Ενήλικους: 4-5 τετράμηνα για την προετοιμασία και απόκτηση του Διπλώματος Α2 και 2 τετράμηνα για την προετοιμασία και απόκτηση του Διπλώματος B2.

Σε περίπτωση που ο σπουδαστής επιλέξει να κάνει καλοκαιρινά ή χειμερινά υπερεντατικά μαθήματα ο χρόνος ολοκλήρωσης σπουδών επιταχύνεται.

Παιδικά και Εφηβικά Τμήματα

Ο απαιτούμενος χρόνος για την ολοκλήρωση του κύκλου σπουδών αυτών της γλώσσας είναι:

Για Εφήβους: 3 σχολικά έτη για την προετοιμασία και απόκτηση του Διπλώματος Α2 και 3 τετράμηνα για την προετοιμασία και απόκτηση του Διπλώματος Β2.

Για Παιδιά: 4 σχολικά έτη για την προετοιμασία και απόκτηση του Διπλώματος Α2 και 3 τετράμηνα για την προετοιμασία και απόκτηση του Διπλώματος Β2.

Σε περίπτωση που ο μαθητής επιλέξει να κάνει καλοκαιρινά ή χειμερινά υπερεντατικά μαθήματα ο χρόνος ολοκλήρωσης σπουδών επιταχύνεται.