Σχετικά με εμάς

mybanner_bertamini_new2

COVID-19: Το Bertamini Team είναι ήδη έτοιμο να αντιμετωπίσει την νέα πρόκληση: «Παρόλο που πολλοί έχουν δαιμονοποιήσει την τεχνολογία, η κατάσταση που διαμορφώνεται με τον κορονοϊό είναι μια τεράστια ευκαιρία να εκτιμήσουμε περισσότερο την τεχνολογία, να τη χειριστούμε και να μην την αφήσουμε να μας χειριστεί»

Τα δια ζώσης και ονλαιν προγράμματά μας (για περαιτέρω πληροφορίες πατήστε στα ακόλουθα link)

Το Σχολείο μας

Ένα από τα πλέον Εξειδικευμένα Φροντιστήρια Λατινογενών & Ανατολικών γλωσσών Bertamini στην Αθήνα

Βασικά σημεία υπεροχής μας: 

 1. Ευέλικτα Ταχύρυθμα Προγράμματα και Δυνατότητα Αλλαγής Ωραρίου και Προγράμματος.
 2. Εξατομικευμένη Βιωματική Διδασκαλία με έμφαση στην επικοινωνία.
 3. Ενισχυτική Διδασκαλία & Μαθήματα Αναπλήρωσης.
 4. Οι πρωτοποριακοί μέθοδοι διδασκαλίας & τα διδακτικά μας μέσα.
 5. Η συνεχής χρήση της ξένης γλώσσας κατά την διάρκεια του μαθήματος.
 6. Η στενή συνεργασία μεταξύ Σχολείου, μαθητή και γονέα.
 7. Εξασφαλίζουμε για το σπουδαστή μας τη βέλτιστη σχέση ποιότητας/τιμής

Τα τελευταία 10 χρόνια επεκτείναμε το Σχολείο μας και ήδη προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας και online σε 2 ηπείρους και 5 χώρες! 

Με συνεχή ταξίδια και επιμορφωτικά σεμινάρια πέρα των συνόρων μας, ανανεώνουμε και εκσυγχρονίζουμε συνεχώς το εκπαιδευτικό σύστημα του φροντιστηρίου μας.

Λίγα λόγια από την Διευθύντριά μας …. 

Αναπτύσσουμε προσεκτικά τις γνωστικές σας δεξιότητες με σκοπό να εξασφαλίσουμε την επιτυχία σας στις εξετάσεις γλωσσομάθειας – Απόκτηση Αναγνωρισμένων Πτυχίων

Στο Σχολείο μας, η επιτυχία είναι φυσικό επόμενο της σωστής προετοιμασίας, εργατικότητας και αφοσίωσης στο στόχο, σε ένα παραγωγικό μαθησιακό περιβάλλον.

Ως διευθύντρια φροντίζω να δίνω πάντα το παράδειγμα και όταν εργάζομαι θεωρώ πρωταρχικής σημασίας την εκπαιδευτική υποστήριξη, την ενθάρρυνση της καινοτομίας, την ενδυνάμωση, τον σεβασμό και την ανάδειξη των δυνατοτήτων εκπαιδευτών και σπουδαστών. Μου αρέσει να ξεπερνάω τον εαυτό μου και να προσδίδω προστιθέμενη αξία στην χώρο που διευθύνω κάτι που είμαι πρόθυμη να το κάνω όπου και όποτε βρίσκω ευκαιρία.”

Οι καθηγητές μας

Είναι πτυχιούχοι εκπαιδευτές εξειδικευμένοι στη διδασκαλία σε ξένους. Οι συντονιστές καθηγητές μας, σχεδιάζουν ενδιαφέροντα και σωστά δομημένα μαθήματα που καλλιεργούν τις γνωστικές σας δεξιότητες και την δημιουργική σκέψη σε ένα άνετο και φιλικό περιβάλλον τάξης.

Το Σχολείο μας δεν εφαρμόζει την δασκαλο-κεντρική μέθοδο διδασκαλία αλλά την μαθητο-κεντρική και βιωματική προσέγγιση μάθησης, διαμέσου της οποίας ο παθητικός μαθητής μετατρέπεται σε ενεργητικό συν-δημιουργό και συν-υπεύθυνο της δικής του γνώσης.

Οι μαθητές μας

 • Εταιρίες & Επαγγελματίες. (Μαθήματα Business)
 • Ενήλικες σπουδαστές & Επαγγελματίες που θέλουν να εργαστούν στο Εξωτερικό.
 • Φοιτητές, έφηβοι & παιδιά.
 • Σπουδαστές που θέλουν να ολοκληρώσουν την επαγγελματική και μαθησιακή τους κατάρτιση με μια αδιαμφισβήτητα καθιερωμένη γλώσσα στην Ελλάδα (Ιταλικά) , με 3 από τις πλέον διαδεδομένες γλώσσες στον κόσμο και συνεχώς ανερχόμενες σε ζήτηση (Ισπανικά, Κινέζικα, Ρώσικα, Αραβικά) ή με την γλώσσα των τεσσάρων ηπείρων (Πορτογαλικά).
 • Σπουδαστές που επιθυμούν να συμμετάσχουν στα Προγράμματα Erasmus ή Erasmus Mundus σε οποιαδήποτε χώρα του εξωτερικό ή να κάνουν οποιασδήποτε σχολής βασικές ή μεταπτυχιακές σπουδές στην Ιταλία, στην Ισπανία, Ελλάδα, Πορτογαλία, Αίγυπτο (Κάιρο), Ρωσία (Lomonosov, Dubna, Αγίας Πετρούπολης, ή μεταπτυχιακές σπουδές στη Ρωσία) και Κίνα (Παν/μιο Νομική Κίνας, Παν/μια Πεκίνου).

Εδώ και 45 χρόνια εμπιστεύονται το Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών – «Μπερταμίνι»- μαθητές και επιχειρήσεις: στην Αγία Παρασκευή, Κοντόπευκο, Χαλάνδρι, Βριλήσσια, Χολαργό, Μελίσσια, Γέρακα, Κορωπί, Γλυκά Νερά, Παλλήνη, Κάντζα, Σπάτα, Ανθούσα, Ραφήνα, Νέα Μάκρη, Πικέρμι, Μαραθώνα, Αρτέμιδα, Πόρτο Ράφτη,  Αλσούπολη, Κηφισιά, Μαρούσι, Πεντέλη, Ψυχικό, Παπάγου, Πεύκη, Φιλοθέη, Αμπελόκηποι, Ηράκλειο, Νέα Ιωνία, Ζωγράφου, Κρυονέρι, όπως και από άλλες περιοχές τις Αθήνας : Γλυφάδα, Αργυρούπολη, Κυψέλη, Καλογρέζα, Καισαριανή, Πατήσια, Αθήνα Κέντρο, κ.α.

Σύντομη επισκόπηση.

Η Διευθύντρια του Σχολείου μας γεννήθηκε σε ένα πολυπολιτισμικό ακαδημαϊκό οικογενειακό περιβάλλον. Η χρήση της αγγλικής, ισπανικής, ιταλικής και ελληνικής γλώσσας αποτελούσε, από μικρή ηλικία, μέρος της καθημερινότητας της.

Η έμφυτη επιθυμία της να συζητεί και να περνάει από τη μια γλώσσα στην άλλη, αποτέλεσε το θεμέλιο πάνω στο οποίο αναπτύχθηκε η καριέρα της.

Οι γνώσεις που αποκόμισε από τον έμπειρο πατέρα της όντας ο ίδιος ιδιοκτήτης Κέντρου Ξένων Γλωσσών την οδήγησαν στο να ταξιδέψει στο εξωτερικό για να αποκτήσει τις επιπλέον απαραίτητες γλωσσικές δεξιότητες.

Η γνώση της αρχαίας ελληνικής και λατινικής γλώσσας, την έκαναν να ξεχωρίσει στις σπουδές της στο Ξενόγλωσσο Πανεπιστήμιο του Lecce στην Ιταλία και οδήγησαν στην απόκτηση 3 πτυχίων στην Ισπανική, Ιταλική και Αγγλική Γλώσσα και Λογοτεχνία (Γλωσσολογική Κατεύθυνση και Εξειδίκευση). Αποφοίτησε με τελική βαθμολογία 109/110 Summa Cum Laude.

Μετά την αποφοίτησή της παρέμεινε ένα χρόνο στο Πανεπιστήμιο της Γρανάδας στην Ισπανία, όπου της δώθηκε μια ακόμη ευκαιρία να μελετήσει Λατινοαμερικάνικη Ιστορία και Λογοτεχνία, Μετάφραση και Διερμηνεία από τα αγγλικά στα ισπανικά και να ανακαλύψει τα κοινά στοιχεία μεταξύ ισπανικού και αραβικού πολιτισμού και ιστορίας. (Πολιτιστική Κληρονομιά της Αλ-Άνταλους).

Η εξειδίκευση της σε 3 Λατινογενείς Γλώσσες (ισπανικά, ιταλικά, πορτογαλικά) οδήγησε στη δημιουργία του δικού της Κέντρου Λατινογενών Γλωσσών μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα.

Το 2011 αποτέλεσε «έτος-κλειδί» για την επέκταση της δραστηριότητας του Σχολείου και την διδασκαλία Ανατολικών Γλωσσών από εξειδικευμένους πιστοποιημένους native speakers καθηγητές.

Η διαπολιτιστική επικοινωνία και η διδασκαλία σε ένα πολυπολιτισμικό ακαδημαϊκό και κοινωνικό περιβάλλον αποτέλεσε και συνεχίζει να αποτελεί την κινητήρια δύναμη που ωθεί τις επαγγελματικές της επιλογές.

Σήμερα το Σχολείο έχει επεκταθεί και διαδικτυακά μέσω internet, πρωτοπορεί στην ποιοτική διδασκαλία και εκμάθηση ξένων γλωσσών εξ αποστάσεως μέσω skype όπως και συνδυαστικά (στην τάξη και online) και στοχεύει στην διεξαγωγή μαθημάτων που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των σπουδαστών που έχουν ανεπτυγμένο ποιοτικό κριτήριο και απαιτούν ένα κορυφαίο επίπεδο εκπαιδευτικών υπηρεσιών σε λογικό κόστος.