Σεμινάρια Μετάφρασης & Πολιτισμού

Ταχύρυθμο Τμήμα Κουλτούρας και Μετάφρασης σε συνδυασμό με τα μαθήματα γλώσσας (δια ζώσης ή εξ΄αποστάσεως)

Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι εδώ και αρκετά χρόνια λειτουργεί Ταχύρυθμο τμήμα Κουλτούρας και Μετάφρασης σε συνδυασμό με τα μαθήματα γλώσσας.

Εκμεταλλευτείτε αυτή τη μοναδική ευκαιρία:

Όσο καλύτερη είναι η προσέγγισή σας στην Ιταλική, Ισπανόφωνη, Πορτογαλόφωνη, Αραβική, Ρώσικη και Κινέζικη Κουλτούρα τόσο πιο επιτυχημένη θα είναι η επικοινωνία, δεδομένου του ότι η εθνοποίηση και η παγκοσμιοποίηση έχει ανοίξει τις πόρτες της σε καινούργιες εμπορικές και τουριστικές συναλλαγές.

Αυτά τα μαθήματα, απευθύνονται σε όλους τους μαθητές ανεξαρτήτως ηλικίας, ενδιαφερόντων και προγραμμάτων.

Τα μαθήματα περιλαμβάνουν:

  • Μαθήματα γλώσσας και μετάφρασης.
  • Μαθήματα επαγγελματικής αλληλογραφίας, κ.α.

Στόχος

Ο στόχος αυτών των μαθημάτων, που δίνεται υπό μορφή Σεμιναρίων, είναι:

  • να διαμορφώσετε μια σωστή και ξεκάθαρη εικόνα όσον αναφορά όχι μόνο στα γραμματικά και συντακτικά φαινόμενα αλλά και στον Πολιτισμό και τις συνήθειες.
  • να αντεπεξέλθετε στις απαιτήσεις του εργασιακού σας χώρου.
  • να αποκτήσετε μεγαλύτερη ευκολία, σιγουριά και άνεση στην επικοινωνία.

Οι λόγοι

Με τη δική μας σωστή καθοδήγηση, θα μάθετε να αξιοποιείτε σωστά τις βάσεις που σας έχουν δώσει ήδη οι καθηγητές σας, ούτως ώστε ο προφορικός λόγος σας να αποδώσει καλύτερα.

Επωφεληθείτε

Σας καλούμε, λοιπόν, να συνδυάσετε μαθήματα Γλώσσας με μαθήματα Κουλτούρας, για να εδραιώσετε και να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας, με χρήσιμες πολιτισμικές πληροφορίες γιατί η άμεση επικοινωνία και η ανταλλαγή κουλτούρας αφορά όλους.

Σε συνεργασία με τον καθηγητή σας μαθαίνετε να αφομοιώνετε το maximum των πληροφοριών που σας παρέχονται και να αποκομίσετε στο έπακρο τα οφέλη αυτών που διδάσκεστε.

Όλοι γνωρίζουμε, ότι η σωστή καθοδήγηση αποφέρει καλύτερα αποτελέσματα. Σας δίνουμε τα απαραίτητα εφόδια και κίνητρα για να αντεπεξέλθετε στις απαιτήσεις της γλώσσας που μαθαίνετε, παρέχοντάς σας, ολοένα καλύτερες υπηρεσίες με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. 

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, σας χορηγείτε πιστοποιητικό παρακολούθησης.